DET ER UMAGEN VÆRD #1

Heldagskursus med Anne-Dorthe Bertelsen og Maria Bastholm

 

Liv i balance

Hvilke næringsstoffer fylder du i dit liv?

Næring i form af mad, vitaminer, tanker, overbevisninger, handlinger og omgivelser? Hvad har du med fra din historie, arv og miljø, som påvirker dit indtag af næringsstoffer?

 

Vi vil præsentere dig for helt grundlæggende stof, der tager udgangspunkt i din krops funktion. Viden om celler, immunsystem, hormonsystem, blodsukker og fordøjelse - og sammen med frokosten vise, hvordan et måltid kan sammensættes optimalt.

 

Vi mener, det er hele umagen værd!  Det giver dig mulighed for at skabe balance i din krop og styrke dine selvhelbredende kræfter og få dét sundhedshjul til at dreje rundt, som er dit. Vi mennesker er alle forskellige og skal finde vores vej. Vi har ikke svaret for dig, men viden, erfaring og idéer til, at du kan arbejde med at finde din vej til en krop i balance – det er da umagen værd.

 

Det bliver en dag med oplæg, egen refleksion, spørgsmål, en velsmagende vegetarisk frokost og gåtur i den skønne natur omkring Rands.

 

DET ER UMAGEN VÆRD #1

Heldagskursus med Anne-Dorthe Bertelsen og Maria Bastholm

Tid: Lørdag d. 28. oktober kl. 9:00 - 17:00
Sted: Maria Basthom - Køkken & Kursusværksted

Pris: kr. 1.195,- incl. frokost og materiale

TILMELD DIG HER eller ring 23 40 85 26
– senest d. 1. oktober

 

 

 

ANNE-DORTHE BERTELSEN:

 

Sundhed i en helhedsorienteret kontekst er min passion og er gennem årene blevet mit daglige virke som henholdsvis sygepljerske, senetensbehandler, kostinspirator samt underviser/foredragsholder.

 

Som barn og ung mærkede jeg på egen krop, hvad kost og livsstil kan betyde bl.a. i form af eksem, betændelser, maveproblemer mv. Det var en øjenåbner at finde ud af årsagen til disse symptomer; min interesse og mit engagement var vakt for at undersøge og uddanne mig inden for sundhed.

 

Mit mind-set er helhedsorienteret – idet at min forståelse og uddannelse peger i retning af, at nøglen til sundhed findes i samspillet mellem det fysiologiske, der sker i vores krop, vores sind og den næring vi indtager. Det er så vigtigt – og jeg vil så gerne dele begejstringen for denne vigtighed med alle, der vil med på rejsen.

 

MARIA BASTHOLM:

 

Født i 1969 i Vendsyssel og opflasket primært på komælk, svinekød, sauce og kartofler.

 

Mit fokus hele vejen har altid været ”Ernæring”. Jeg opdagede ret tidligt i mit liv, hvor stor en betydning det har; hvad vi er vokset op på og med.

 

Fødevareallergier og sukkerafhængighed har været den personlige erfaring, kostvejlederuddannelsen ved Rie Møller og mit arbejde omkring mad den teoretiske og praktiske.

 

Jeg vil sammen med Anne Dorthe belyse de sammenhænge der er omkring ernæring i vores liv og de traditioner, den kultur og de vaner, vi har tillagt os i vores indtagelse af føde på alle planer.

 

 

 

 

DET ER UMAGEN VÆRD #2

Vi kan efterfølgende tilbyde en workshop, hvor du har mulighed for at gå et skridt videre med bl.a. øvelser og praktik i hverdagen.